Kdz. Ereğli Belediyesi, Prof.Dr. Binnur Yeşilyaprak’ı Gençlerle Buluşturuyor

Sosyal Yardım İşleri
Tarih: 03 May 2018 14:00

Yer: Atatürk Kültür Merkezi (AKM)

Kdz. Ereğli halkını bilgilendirmek amacıyla çeşitli konularda paneller ve söyleşiler düzenleyen Kdz. Ereğli Belediyesi, ’21. Yüzyılda Gençlerin Kariyer Yolculuğu’ adlı söyleşi de Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ı ilçe halkıyla buluşturuyor.

Halkı çeşitli konularda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği içinde çeşitli paneller, söyleşiler ve çalıştaylar düzenleyen Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, psikolojik danışmanlık ve rehberlik topluğu ile birlikte bir panele daha imza atıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 03 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde ’21. Yüzyılda Gençlerin Kariyer Yolculuğu’ adlı söyleşiyle Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak’ı ilçe halkı ve gençlerle buluşturacaklarını bildirdi.

Orhanlar Mahallesi, 67320 Ereğli/Zonguldak
Türkiye