Düren/ Almanya

17-21 Eylül 2011 tarihleri arasında Düren'deki festivale katılan Kdz.Ereğli Belediyesi ile Düren Belediyesi arasında “Kardeş kent Protokolü” imzalanmıştır.

2-5 Temmuz 2010 tarihleri arasında ise; Düren Belediye Başkanı ve beraberindeki resmi heyet kentimize gelmiş ve 3 Temmuz 2010 tarihinde kardeş kent protokolünün Kdz.Ereğli ayağı imzalanmıştır.

15-22 Eylül 2011 tarihleri arasında Kdz.Ereğli Belediye meclis üyelerinden oluşan bir resmi delegasyon Düren'de düzenlenen festivale katılmıştır.

17-27 Eylül 2011 tarihleri arasında ise; Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiyesinden 5 kişilik bir ekip mesleki ve teknik eğitim almak, ayrıca kendi bilgilerini Düren itfaiyesiyle paylaşmak üzere Düren kentini ziyaret etmiştir.

Düren/ Germany

"Twin City Protocol" was signed between Kdz.Ereğli Municipality and Düren Municipality participating in the festival in Düren between 17-21 September 2011. Between the dates of 2-5 July 2010; The mayor of Düren and his official delegation came to our city and on 3 July 2010 Kdz.Ereged foot of the sister city protocol was signed. Between 15-22 September 2011, an official delegation composed of members of the Kdz.Ereglli Municipal Assembly participated in the festival held in Düren. Between the dates of 17-27 September 2011; A team of 5 people from Kdz.Eregli Municipality Fire Department visited the city of Düren to get vocational and technical education and to share their knowledge with Düren firefighting.
Düren/ Almanya