Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU

Karadeniz Ereğli Belediyesi Düğün Salonu her türlü düğün, nişan, sünnet organizasyonları için, siz değerli halkımıza 12 ay süresince hafta içi, hafta sonu, gündüz, gece, deneyimli ve güler yüzlü 7 personeli ile hizmet verebilmektedir.

Şehir merkezine 4 Km. uzaklıkta bulunan düğün salonu, toplamda 1.500 m2 alan üzerine kurulu olup, bünyesinde yönetim odası, personel odası, gelin odası, mutfağı, kantini, bay bayan mescidi, bay bayan ve engelli tuvaletleri ayrıca kapalı otoparkı bulunmaktadır.

Salonumuz 750 kişilik kapasiteye sahip olmakla birlikte arttırılabilir 70 masa, 500 sandalye ile rahat ve geniş bir alanla hizmet sunmaktadır.

Tesis içerisinde odalar ve salon ise ayrı ayrı ısıtma ve soğutma sistemlerine sahiptir. Ayrıca 7 gün 24 saat güvenlik görevlisi ve güvenlik kameralarıyla kontrol edilmektedir.

"HAYATINIZIN EN GÜZEL GÜNÜNÜ BİZE EMANET EDİN, SİZ SADECE EĞLENMEYE GELİN."

2024 YENİ SEZON ÜCRETLERİMİZ:

HAFTA İÇİ GÜNDÜZ  (GİYDİRME ÜCRETİ DAHİL OLARAK)                                               :10.800 TL

HAFTA İÇİ AKŞAM   (GİYDİRME ÜCRETİ DAHİL OLARAK)                                                :12.000 TL

HAFTA SONU AKŞAM   (GİYDİRME ÜCRETİ DAHİL OLARAK)                                          :14.400  TL

HAFTA SONU GÜNDÜZ    (GİYDİRME ÜCRETİ DAHİL OLARAK)                                       :13.200  TL

DEPOZİTO                                                                                                                    :750 TL

Belediyemiz Karadeniz Ereğli Belediyesi  Düğün Salon için yapılacak olan yer tahsislerinde, “evlenecek olan çiftlerden kendilerinin herhangi birisinin  en az  %40  engelli olması halinde, yürürlükte bulunan tarifenin % 50’ si alınır. ” Bu maddenin uygulanmasında engelli raporunun  idareye evlenecek çiftlerden herhangi birisi tarafından ibraz edilmesi zorunludur. Depozito  ücreti için  bu madde hükümleri uygulanmaz.

Belediyemiz Karadeniz Ereğli Belediyesi Düğün Salon için yapılacak olan yer tahsislerinde, “evlenecek olan çiftlerden damadın kendisinin  Gazi olması halinde, yürürlükte bulunan tarifenin % 50’ si alınır.”  Bu maddenin uygulanmasında Gazilik belgesinin  idareye damat tarafından ibraz edilmesi zorunludur. Depozito  ücreti için  bu madde hükümleri uygulanmaz.

Belediyemiz Karadeniz Ereğli Belediyesi Düğün Salon için yapılacak olan yer tahsislerinde, “evlenecek olan çiftlerden kendilerinin herhangi birisinin  şehit çocuğu olması halinde, yürürlükte bulunan tarifenin % 50’ si alınır.”  Bu maddenin uygulanmasında babasının Şehit olduğuna dair  belgenin  idareye  çiftlerden herhangi birisi tarafından ibraz edilmesi zorunludur. Depozito ücreti için  bu madde hükümleri uygulanmaz.

Sadece salon tahsisi ve garson hizmeti verilmektedir.

Bilgi İçin:

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ