Sevgi, Barış, Dostluk Plajı Ve Aquaparkla Tatil Keyfi

SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK PLAJI VE AQUAPARKLA TATİL KEYFİ

Kdz. Ereğli, Karadeniz sahilinin en modern ve bakımlı plajlarından birisine sahip… Kdz. Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği ve hizmet verdiği plajlar, yüzme havuzu ve aquapark, yalnızca Ereğli halkının değil, bölgenin de çekim merkezi konumunda.

Aldığı güvenlik önlemleri,  temiz tesisleri, kumu, iskelesi, şezlongları, şemsiyeleri, ünlü pidesi, gözlemesi, soğuk sıcak içecekleri, kafe hizmetiyle plaja gelenler tatil konforu yaşıyor.

Her ihtiyaca dönük düzenlenmiş Sevgi, Barış ve Dostluk plajları ile mesire alanı tüm halka açık olarak hizmet veriyor. Barış Plajı bölgesinde büyük bir aquapark ile modern sistemler kullanılarak hizmete alınmış bir yüzme havuzu bulunuyor. Aquaparkın açık, kapalı, farklı uzunluklarda su kaydırakları çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi durumunda… Havuz suyunun temizliği otomatik cihazlarla takip ediliyor. Havuz için en gelişmiş temizlik ve hijyen sistemleri uygulanıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 1.2 kilometre uzunluğundaki Sevgi Barış Dostluk plajlarıyla birlikte toplam 2.5 kilometrelik plajda can kurtaran hizmeti veriyor.