Keçiören / TÜRKİYE

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Ankara Keçiören Belediyesi arasında 6 Nisan 2015 tarihinde Keçiören Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen bir tören ile kardeş şehir protokolü imzalanmıştır. Protokol imza töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak her iki belediyenin karşılıklı işbirliği ile bilgilerini paylaşacağını belirtti. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklama da; “Sosyal, kültürel ve ekonomik işbirliği sağlamak, belediyeler arasındaki maddi ve manevi bağları geliştirmek amacıyla Kdz. Ereğli Belediyesi ve Keçiören Belediyesi arasında Kardeş Belediye Protokolü imzalandı. Ayrıca ikili ilişkilere dayalı karşılıklı dayanışma ve fikir alışverişi, personeller arasındaki yazışma, bilgi alışverişi, eğitim gibi konularda, makine ve teknik konularda yardımlaşmayı sağlamak da imzalanan kardeş belediye protokolünün amaçları arasında yer almaktadır. İmzalanan bu protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.”

Keçiören / TURKEY

The sister city protocol was signed between the Karadeniz Ereğli Municipality and Ankara Keçiören Municipality on 6 April 2015 at a ceremony held in Keçiören Municipality Meeting Hall. Speaking at the signing ceremony of the protocol, Keçioren Mayor Mustafa Ak stated that both municipalities will share their knowledge with each other in mutual cooperation. Zonguldak deputy Özcan Ulupınar made a statement on the subject; to provide social, cultural and economic cooperation, to develop material and spiritual ties between the municipalities Kdz. Ereğli Municipality and Keçioren Municipality sig