Veteriner İşleri Müdürlüğü Tarafından Ev ve Süs Hayvanı Satışı Yapan Kişilere Yönelik Olarak Eğitim Programı Düzenlenecektir

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN EV VE SÜS HAYVANI SATAN KİŞİLERE YÖNELİK EĞİTİM

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Kanun Kapsamında Hazırlanan Uygulama Yönetmeliğine göre Ev ve Süs Hayvanı Satan Kişilerin, bu hayvanların bakım ve korunması ile ilgili olarak yerel yönetimler tarafından düzenlenecek olan eğitim programına katılarak sertifika almaları gereklidir. Bu amaçla Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Ev ve Süs Hayvanı Satışı Yapan Ruhsatlı veya Ruhsat Başvurusu Yapmış İşyeri Sahiplerine yönelik olarak eğitim programı düzenlenecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin 29.03.2019 tarihine kadar Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne başvuru yapmaları rica olunur.

evdekileri kedi veya kopek