KURBANLIK HAYVAN SATIŞ ve KESİM YERLERİ HAKKINDA DUYURU (2021)

Kdz. Ereğli İlçesi 2021yılı Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplantısı sonucunda alınan kararlar gereği Kurbanlık Hayvan Satış ve Kurbanlık Hayvan Kesim Yerleri ile kesim ücretleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

KURBANLIK HAYVAN SATIŞ YERİ:

Kurbanlık Hayvan Satış Yeri olarak İlçemiz Delihakkı Belediye Şantiye Tesisleri tahsis edilmiştir.

KURBANLIK HAYVAN KESİM YERİ:

Kdz. Ereğli Belediye sınırları içerisinde Kurbanlık Hayvan Kesim Yeri olarak Kdz. Ereğli Belediyesi Mezbahası (Balı Mah.) belirlenmiştir.

KURBANLIK HAYVAN KESİM ÜCRETLERİ:

2021yılı Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından kurbanlık hayvan kesim yerlerinde yapılacak kesimlerden Büyükbaş Hayvanlar için 500,00 TL, Küçükbaş Hayvanlar için 100,00 TL kesim ücreti alınması kararlaştırılmıştır. Kesim yapacak kurbanlık hayvan sahiplerinin Kurban Bayramı öncesi randevu alması (Belediye Mezbahası İletişim Tel: 315 01 01 saat: 09:00- 16:00 arası) zorunludur.

Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yerlerinde maske takılması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve girişlerde HES kodu sorgulaması yapılmasını kapsayan Kovid-19 korunma tedbirleri uygulanacaktır.