Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi Programı Düzenliyor

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin geleneksel Kadir Gecesi Halk İftarı, Cuma günü akşam Erdemir Ofis yanındaki restoranda yapılacak. Başkan Halil Posbıyık, “Halkımız Kadir Gecesi iftar ve mevlid-i şerif programına davetlidir” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve binlerce vatandaşın birlikte iftar yaptığı ‘Kadir Gecesi Geleneksel Halk İftarı’ programı, 05 Nisan Cuma günü akşam sahil ofis yolu üzerindeki iftar alanında gerçekleştirilecek.

Ramazan ayı süresince her akşam 2 bin kişiye iftar veren Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi programında 6 bin kişiye iftar verecek. Program, saat 18.30’da Yasin-i Şerif Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile başlayacak. Duaların ardından halk birlikte iftarını yapacak.

Başkan Halil Posbıyık, tüm vatandaşları iftar programına davet etti. Kadir gecesinden sonra aynı alanda günlük iftar programı devam edecek, arefe günü nedeniyle arefe akşamı halk iftarı düzenlenmeyecek.