Başkan Posbıyık, Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kadir gecesi mesajı yayımladı, Ereğli halkını bu akşam düzenlenecek Kadir Gecesi programına davet etti.

Başkan Posbıyık’ın mesajı şu şekilde:

“Değerli hemşehrilerim,

11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan, rahmet ve bereketin hakim olduğu, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve yaklaşan bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Duaların kabul olduğu bu özel gecede; toplumumuzda sevgi, saygı ve hoşgörünün daha da artarak birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Halkımızı bu akşam Ofis yolu üzeri belediye tesislerinde yapacağımız Kadir Gecesi programına davet ediyorum.”