Başkan Posbıyık, Başkan Yardımcılarını Atadı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mazbatasını aldıktan sonra 6. döneminde görev yapacak başkan yardımcılarını atadı. Siyasi başkan yardımcılığı görevine CHP Belediye Meclis Üyeleri Çetin Yiğit ve Gökhan Günay atandı. Oğuz Cömert, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’ın başkan yardımcılığı görevleri devam edecek.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine 6.kez seçilen Başkan Halil Posbıyık, mazbatasını alıp görevine başlamasının ardından ilk atamalarını gerçekleştirdi.

Başkan Posbıyık, siyasi başkan yardımcılığı görevine CHP Belediye Meclis Üyeleri Çetin Yiğit ve Gökhan Günay’ı atadı.

Atamanın ardından Yiğit ve Günay, Başkan Posbıyık’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından görevlerine başladı.

2019-2024 döneminde memur kadrosundan başkan yardımcılığı görevini sürdüren Oğuz Cömert, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak, yeni dönemde de başkan yardımcılığı görevine devam edecek.

Başkan Posbıyık, Başkan Yardımcılarını Atadı