19 Mayıs’ta Akm’de Sergi Ve Seminer Düzenlenecek

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Litografiden Pentüre, Plastik Sanatlar Sergisi, Canlı Performans ve Fotoğraf Gösterisi, Yaratıcı Görme semineri düzenlenecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda AKM’de bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Pazar günü saat 14.00’de açılışları yapılacak program kapsamında Osman Zeki Oral Salonu’nda KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Keskin’in Litografiden Pentüre Sergisi, Vedat Can ve Mehmet Ali Özbaşakçı Salonu’nda Biz Sanat Topluluğu tarafından Plastik Sanatlar sergisi ve Canlı Performans gerçekleştirilecek.

Doç. Dr. İsmail Keskin tarafından saat 13.00 – 15.00 arasında da Dr. Dündar Güçeri Etkinlik Salonu’nda Fotoğraf Gösterisi ve Yaratıcı Görme Semineri düzenlenecek.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenlenecek sergi açılışı ve seminere vatandaşları davet etti.