Posbıyık’tan Vali Bektaş’a Teşekkür

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Vali Erdoğan Bektaş’ın Ereğli’de yaptığı ziyaretlerin ardından “Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş’a Ereğli’mize verdikleri önem için halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, başta Üniversite kampus alanı yer tespiti olmak üzere çeşitli temasları için Kdz. Ereğli’ye geldi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığındaki ilçe protokolünün eşlik ettiği ziyaret için “Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş’a Ereğli’mize verdikleri önem için halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ SAHİL PROJESİ

Başkan Posbıyık, Vali Bektaş’ın Ereğli ziyaretinde ilçede yapmayı düşündükleri ‘Yeni Sahil Projesi’ için de istişarelerde bulundu.

Posbıyık, şu açıklamayı yaptı:

“İçerisinde deniz seyir terasları, yaya ve bisiklet yolları, balık tutma yerleri, marina, ibadet alanı ve daha bir çok konsepti barındıran 'Yeni Sahil Projemiz' için Zonguldak Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş ile istişarelerde bulunduk.

Gösterdikleri ilgi ve destek için kendilerine halkım adına teşekkür ederim.”