cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Dr. Hüseyin UYSAL

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne)

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

Adı Tarihi Kimliği Cenaze İşlemleri
Mülayim ÖZEL 17.10.2018
(Çarşamba)
Bozhane Eşrafından; Merhum Celal Ve Merhume Hacer Özel’in Oğulları; Saliha Özel’in Eşi; Barabaros Özel Ve Aydan Tekin’in Babaları; Ayçin Özel’in Kayınpederi; Puna Tekin,Barçin Özel Ve Bartu Özel’in Dedeleri; Erdemirden Emekli Mülayim ÖZEL Vefat Etmiştir Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir
Ayşe YAMAN 16.10.2018
(Salı)
Danışmentli Köyü Sakinlerinden; Cefail Yaman,İsmail Yaman Ve Erkan Yaman’ın Anneleri; Şaban Yaman’ın Eşi Ayşe YAMAN Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Danişmentli Köyü Merkez Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Köy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Niyazi ÇINAR 16.10.2018
(Salı)
Kdz.Ereğli Ballıca Köyü Sakinlerinden; Mehmet,Mustafa,Avni Çınar İle Halime Yalçın,Ayşe Civelek Ve Hanife Aydemir’in Babaları; Fatma Çınar’ın Eşi; Mehmet Oğlu Niyazi ÇINAR Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Ballıca Köyü Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Ballıca Köyü Merkez Mezarlığında  Toprağa Verilecektir.
Hacı Ahmet ÜRKMEZ 16.10.2018
(Salı)
Belen Mahallesi Sakinlerinden; Nihat Ürkmez,Meral Ürkmez,Alparslan Ürkmez,Bilal Ürkmez Ve Semih Ürkmez’in Babaları; Kevser Ürkmez’in Eşi; Hacı Ahmet ÜRKMEZ Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Belen Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Belen Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
ZUHAL UZUN 16.10.2018
(Salı)
İlçemiz sakinlerinden; Galip ve Yüksel OKTAY’IN KIZLARI; Türk Telekom Müdürü Kadir UZUN’un eşi; İzgi UZUN’un annesi; Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden ZUHAL UZUN Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Niyazi ÖZDEMİR 16.10.2018
(Salı)
Elmatepe Mahallesi İnallı Sokak Sakinlerinden; Hava Özdemir’in Eşi; Hakim Özdemir,Öner Özdemir Ve Yaşar Keskin’in Babaları Niyazi ÖZDEMİR Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Cenaze Namaz Kılındıktan Sonra İmranlar Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Cenazeye Katılmak İsteyenler İçin Saat 11:00’de İnallı Sokaktaki Evlerinin Önünden Araç Kaldırılacaktır.

Ali Çetin POYRAZOĞLU 15.10.2018
(Pazartesi)
Akarca Mahallesi Sakinlerinden; İlhan Poyrazoğlu’nun Eşi; Özgür Ve Özlem Poyrazoğlu’nun Babaları;Caner Poyrazoğlu’nun Dedesi;Merhum Metin Yüce’nin Kardeşi; Poyrazoğullarından Ali Çetin POYRAZOĞLU Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Mehmet UÇAR 15.10.2018
(Pazartesi)
Kdz.Ereğli Müftülüğü Kuran Kursu Hocalarından Ersin Uçar’ın Babası Mehmet UÇAR Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Kdz.Ereğli Toyfanlı Köyünde Toprağa Verilecektir.

Ekim 2018 Vefat Edenler

Eylül 2018 Vefat Edenler