kulturkamu

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

(EN GEÇ )

SALON TAHSİSİ

( AKM SİNEMA SALONU, OSMAN ZEKİ ORAL, ABDİ   İPEKÇİ VE VEDAT CAN SERGİ SALONLARI )

1- Dilekçe

2- Depozito makbuzu

3-Kapalı alanda yapılacak gösteriler tiyatro vb. İlgili kurumlardan izin belgesi

4-Program Dâhilinde Kaymakamlık dan ve Emniyet Müdürlüğünden  izin yazısı

Salonların Ne Amaçla Kullanılacağı Program Dâhilinde
2 KAMUDA, ÖNEMLİ GÜN VE HAFTALARDA YAPILAN ETKİNLİKLERDE  SES DÜZENİ VE BAYRAK TEMİN 1-Dilekçe Program Dahilinde

AMFİ TİYATRO

(AÇIK ALANLARDA YAPILACAK OLAN TİYATRO VE GÖSTERİ VB.)

1-Dilekçe

2-Program Dâhilinde Kaymakamlık dan ve Emniyet Müdürlüğünden  izin yazısı

Program Dahilinde
4 CUMHURİYET HALK EVİ KURS KAYIT İŞLEMLERİ

1-T.C Kimlik Numarası

2-Adres Bilgileri

Program Dahilinde
5 ÇÖZÜM MASASI 1- Dilekçe 10 gün
6 FESTİVAL VE ETKİNLİKLER(SBD Festivali, Ereğli'nin Kurtuluşu,Hamsi Festivali…vb) 1-Festival Katılım Formu Etkinlik Dahilinde

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri : Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İlk Müracaat Yeri : Başkan Yardımcılığı
İsim : Muhammet Ali ATEŞ İsim : Atilla BULAK
Unvan  : Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Unvan  : Belediye Başkan Yardımcısı
Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39 Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39
Tel    : 0372 333 1273 Tel    : 0372 333 1158
Faks : 0 372 322 51 77 Faks : 0 372 322 51 77
e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

yanbilgi2