Mezarlıklar Müdürlüğü Kamu Hizmet Standardı

1 Gelen Evrak Dilekçe veya resmi evrak 30 dakika
2 Giden Evrak Müdürlüklerden gelen evraklar 30 dakika
3 Cenaze,Defin,Nakil ve Taziye

1) Ölüm Belgesi (ilgili Sağlık Kuruşundan alınan)

2) Yol izin Belgesi

2 gün
4 Kabir(Kemik) Nakli

1) Cenaze sahibinin 1. derece yakınlarının kemik nakli bakiyesi için müracaat dilekçeleri.

2) Belediye tabibinden, bulunmaması halinde hükümet tabibinin uygun görüş yazısı (raporu)

7 gün
5 Mezar yapım İnşaat Ruhsatı

1) Dilekçe

2) Ruhsat Ücreti olarak yatırdığı tutara ait dekont.

1 gün
6 Mahalle Mezarlıklarının Tırpanı

Müdürlüğümüz tarafından Belediyemiz sınırları içersindeki bulunan 57 mezarlık alanı  Her yıl düzenli olarak belirlenen periyotlarla temizlenmektedir. Temizlik ve ıslah süresi Mezarlık alanının boyutlarına ve mevsimsel koşullara  göre değişkenlik göstermektedir.

Ancak vatandaşlarımızdan gelen ekstra durumlarda ise;

1) Dilekçe

2) E-mail

kabul edilerek işleme alınır.

7 gün
7 Mezarlık Alanı genişletilmesi Dilekçe 10 gün
8 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Dilekçe 20 gün

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri : Mezarlılar Müdürlüğü İkinci Müracaat Yeri : Başkan Yardımcılığı
İsim : Dr. Metin AVCI İsim : Mehmet Tayyar MENDEŞ
Unvan  : Mezarlıklar Müdürü Unvan  : Belediye Başkan Yardımcısı
Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39 Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39
Tel    : 0372 333 1 401 Tel    : 0372 333 1 156
e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

yanbilgi2