cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Halil POSBIYIK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

ADI TARİHİ KİMLİĞİ
Hüseyin DEMİRAL 03.07.2020
(Cuma)
Kirmanlı Mahallesi Sakinlerinden; Merhume Neriman Demiral Ve Merhum Ali Demiral’ın Oğulları; Merhume Yasemin Gökalp Ve Merhum Hasan Demiral’ın Kardeşleri; Selime Demiral’ın Eşi; Seren Ve Kerem Demiral’ın Babaları Erdemirden Emekli  Hüseyin DEMİRAL Vefat Etmiştir.
İlyas KILIÇ 02.07.2020
(Perşembe)
Düzpelit Köyü Sakinlerinden; Merhum İsmail Kılıç’ın Oğlu; Şevkiye Kılıç’ın Eşi; Ahmet,Mehmet,Sündüz,Hatice Ve Selma’nın Babaları İlyas KILIÇ Vefat Etmiştir.
Bayram BOĞA 02.07.2020
(Perşembe)
Kırmacı Mahallesi Şaban Üstün Sokak Sakinlerinden; Merhum Şahin Boğa Ve Şerife Boğa’nın Oğulları; Hasan,Mehmet,Lütfi Ve Faruk’un Kardeşleri Bayram BOĞA Vefat Etmiştir.
Hanife ŞEN 02.07.2020
(Perşembe)
Bağlık Mahallesi Pazarüstü Sakinlerinden; Hacı Recep Şen’in Eşi; Ekrem,Ethem Ve Zihni Şen İle Naciye Gülen,Zihniye Yazgan Ve Bedriye Çam’ın Anneleri; Engin Şen,Gökay Gülen,Bakican Barış Yazgan Ve Kaan Şen’in Babaanneleri Hanife ŞEN Vefat Etmiştir.
Nazire TURHAN 02.07.2020
(Perşembe)
Kavaklık Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Müslim Turhan’ın Eşi; Firdevs Sancak,Nezahat Turhan Ve Ayhan Turhan’ın Anneleri; Hasan Sancak Ve Semra Turhan’ın Kayınvalideleri; Gökhan Sancak,Özhan Sancak İle Volkan Ve Hakan Genç’in Anneanneleri Nazire TURHAN Vefat Etmiştir.
Kıymet ÇELİK 02.07.2020
(Perşembe)
Akarca Mahallesi Erdemyuva Evleri Sakinlerinden; Merhum Yemen Çelik’in Eşi; Nimet Sesli,Nihal Çelik,Murat Çelik,Efrail Çelik,Şengül Çelik Ve Nuray Çelik’in Anneleri Kıymet ÇELİK Vefat Etmiştir.
Sabri TEZEREN 02.07.2020
(Perşembe)
Vakıf Köyü Eşrafından Ve Kepez Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Hüseyin Ve Merhume Nazife Tezeren’in Oğulları; Emine Tezeren’in Eşi; Güngör,Volkan Ve Burcu Tezeren’in Babaları; Mustafa,Eyüp Ve Kasım Tezeren’in Kardeşleri; Kader Ve Hatice Tezeren İle  İlker Yaman’ın Kayınpederleri; Egemen,Zeynep,Beren,Doğukan,Öykü Ve Kenan ‘In Dedeleri Sabri TEZEREN Vefat Etmiştir.
Yılmaz BABAOĞLU 02.07.2020
(Perşembe)
Kirmanlı Mahallesi Sakinlerinden; Saynur Babaoğlu ‘Un Eşi; Atilla Ve Tarık Babaoğlu’nun Babaları; Nimet Ve Derya Babaoğlu’nun Kayınpederleri Yılmaz BABAOĞLU Vefat Etmiştir.
Makbule MUTLU 02.07.2020
(Perşembe)
Sarıkokmaz Mahallesi  Molla Ahmet Sokak Sakinlerinden; Merhum Sadettin Mutlu’nun Eşi; Fahriye,Saip,Rabia,Mustafa Ve Raif Mutlu’nun Anneleri; Merhum İsmail Ve Merhum Selahattin Malçok İle Merhume Şerife Yılmaz Ve Merhume Rabia Bölükbaş’ın Ablaları Makbule MUTLU Vefat Etmiştir.
Fadime AĞLAR 30.06.2020
(Salı)
Uzunmehmet Mahallesi Sakinlerinden; Erdemirden Emekli Salim Ağlar’ın Eşi; Selçuk Ağlar’ın Annesi; Berk Ve Liva Ağlar’ın Babaanneleri  Fadime AĞLAR Vefat Etmiştir
Sultan KÖSE 29.06.2020
(Pazartesi)
Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı Sok. Sakinlerinden; Merhum Kazım Köse’nin Eşi; Nazım,Mustafa,Celal Ve Ayşe Köse’nin Anneleri; Mustafa Köse’nin Halası  Sultan KÖSE Vefat Etmiştir.
Emine DEMİRKOL 26.06.2020
(Cuma)
Göktepe Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Mehmet Demirkol’un Eşi; Mustafa Demirkol,Şerife Sevimli,İsmail Demirkol,İbrahim Demirkol Ve Hatice Maltepe’nin Anneleri Emine DEMİRKOL Vefat Etmiştir
Şeref DURMAZ 25.06.2020
(Perşembe)
Kıyıcak Mahallesi Sakinlerinden; Ak Parti Belediye Meclis Uyesi Zafer Durmaz,Meryem Baykurt Ve Ayşe Çardak’ın Babaları; Mustafa,İbrahim Ve İsmail Durmaz’ın Kardeşleri; Saadet Durmaz’ın Eşi; Sanayi Esnaflarından Şeref DURMAZ Vefat Etmiştir
Emine DUYSAK 25.06.2020
(Perşembe)
Süleymanlar Mah. Sakinlerinden;Ereğli Esnaflarından Recep Cumhur Uysak’ın Eşi; Belediyemiz Emekli Personellerinden Nursel Özdemir,Ereğli Esnaflarından İbrahim Duysak, Ve Devlet Hastanesi Personellerinden Aysel Dereli’nin Anneleri; Fahri Özdemir,Selçuk Dereli Ve Gülcan Duysak’ın Kayınvalideleri; Mert Cumhur Duysak’ın Babaannesi,Çağrı Barış Dereli’nin Anneannesi Emine DUYSAK Vefat Etmiştir
Selahattin TOPAL 24.06.2020
(Çarşamba)
Bartın Ulus İnceçam Köyü Eşrafından Ve Kepez Mahallesi Sakinlerinden; Alime Topal’ın Eşi; Ereğli Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Topal Ve Canan Karadeniz’in Babaları; Murat Karadeniz Ve Tuğba Topal’ın Kayınpederleri; Erdemir Merkez Bakımdan Emekli Koç Lakaplı Selahattin TOPAL Vefat Etmiştir
Nazikar KOCABAŞ 24.06.2020
(Çarşamba)
Bağlık Mahallesi Sakinlerinden; Özay İskender’in Eşi; İbrahim,Zuhal,Nihal Ve Nihat İskender’in Babaları; Jet Kuru Temizlemenin Sahibi Hasan İSKENDER Vefat Etmiştir
Nazikar KOCABAŞ 21.06.2020
(Pazar)
Topçalı Mahallesi Sakinleribnden Çilek Halk Otobüsü Şöförü Baki Kocaman In Annesi Erdemeirden Emekli Hacı Şevket Kocabaş In Eşi Nazikar KOCABAŞ Vefat Etmiştir
Mehmet ACAR 20.06.2020
(Cumartesi)
Sarıkokmaz Mah.Aktaş Sokak Sakinlerinden; Emine Acar’ın Eşi; Kdz.Ereğli İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Hüseyin Acar , Erdemir Çalışanlarından  Cüneyt Acar Ve Adnan Acar’ın Babaları; Armutcuk T.T.K.Dan Emekli Mehmet ACAR Vefat Etmiştir
Ruhi SARIKAYA 20.06.2020
(Cumartesi)
Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Hasan Sarıkaya’nın Oğlu; Sevim Sarıkaya’nın Eşi; Mihrican,Berkan Ve Yeşim Sarıkaya’nın Babaları Ruhi SARIKAYA Vefat Etmiştir.
Şükran ÇELİK 19.06.2020
(Cuma)
Gülüç Beldesi Sakinlerinden; Merhum Kani Çelik’in Eşi; Uğur Hakan Çelik Ve Kamil Fikret Çelik’in Anneleri; Sevhan Çelik Ve İlknur Çelik’in Kayınvalideleri; Tuğber Kani Çelik’in Babaannesi Şükran ÇELİK Vefat Etmiştir.

Temmuz 2020 Vefat Edenler

Haziran 2020 Vefat Edenler