cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Halil POSBIYIK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

ADI TARİHİ KİMLİĞİ
İsmail DEMİRCAN 20.09.2020
(Pazar)
İzzet ÇARIKÇI 19.09.2020
(Cumartesi)
Kışla Sanayi Sitesi Esnaflarından; Sezgin,Sezer, Selvin Ve  Belediyemiz Personellerinden Seval Çarıkçı’nın Babaları; Hacer Çarıkçı’nın Eşi İzzet ÇARIKÇI Vefat Etmiştir
Süreyya KESKİN 19.09.2020
(Cumartesi)
Balı Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Kadir Ve Merhume Hatice Keskin’in Oğulları; Rehine Keskin’in Eşi; Sezai Keskin Ve Süleyman Keskin ‘İn Kardeşi; Noyan,Okşan,Sezgin, Ve Seda Keskin’in Amcaları; Mimar Eski Belediye Meclis Üyelerinden Süreyya KESKİN Vefat Etmiştir
Lütfi ERGÜN 19.09.2020
(Cumartesi)
Kepez Mahallesi Sakinlerinden; Merhume Müzeyyen Ergün’ün Eşi; Bilgin,Güldane,Sevgi,Feridun,Özlem Ve Sevda Ergün’ün Babaları; Şeref Ve Ulvi Ergün’ün Kardeşleri; Erdemirden Emekli Lütfi ERGÜN Vefat Etmiştir
Kazım SAKİN 18.09.2020
(Cuma)
Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı Sokak Sakinlerinden; Merhum Harun Sakin’in Oğlu ; Hatice Keskin,Murat Sakin,Nizamettin Sakin ,Nurdan Kocatürk Ve Hayriye Çelik’in Babaları Kazım Çavuş Kazım SAKİN Vefat Etmiştir.
Mehmet YALMAN 18.09.2020
(Cuma)
Ören Mahallesi Sakinlerinden ; Merhume Emine Yalmanın Eşi; Merhume Vasfiye Yeniçeri,Hacı Halil ,Niyazi, Cemil Sart Eczanesi Çalışanlarından Necati  Ve Selahattin Yalman İle  Şerife Dilaver’in Babaları ; Sevil Gündoğdu,Nevin Akın ,Göksu,Samet,Taner ,Soner  Ve Fırat Yalman ,Selçuk Ve Serkan Dilaver İle Belediye Meclis Üyelerinden  Zafer Yalman’ın Dedeleri Mehmet YALMAN Vefat Etmiştir.
İsmet KORKMAZ 18.09.2020
(Cuma)
Ören Mahallesi Kavucaktaş Sokak Sakinlerinden; Merhum Hasan Korkmaz’ın Oğlu; Şerife Korkmaz’ın Eşi; Volkan,Orhan,Şükran Ve Gülcan Korkmaz’ın Babaları İsmet KORKMAZ Vefat Etmiştir.
Ahmet ÖZAYDIN 18.09.2020
(Cuma)
Meydanbaşı Eşrafından Merhum Mustafa Ve Merhume Şerife Özaydın’ın Oğulları; Abdullah,Nuran,İbrahim,Murat Ve Ayhan Özaydın’ın Kardeşleri; Ufuk Ve Ömer Özaydın’ın Babaları; Gülcan Ve Ayda’nın Kayınpederleri; Yağmur Ve Damla’nın Dedeleri; Hacer Özaydın’ın Eşi Ahmet ÖZAYDIN Vefat Etmiştir.
Ahmet MERAL 17.09.2020
(Perşembe)
Murtaza Mahallesi  Hüseyin Karadeniz Caddesi  Sakinlerinden; Merhume Muşika Meral’in Eşi; Muhlis Meral,Yılmaz Meral Ve Emrah Meral’in Babaları Ahmet MERAL Vefat Etmiştir.
Remziye ŞENTÜRK 16.09.2020
(Çarşamba)
Ereğli Eşrafından Merhum Hacı Hasan Şentürk Ve Merhume Hacı Hanife Şentürk’ün Kızları; Hacı Halit Şentürk’ün Eşi; Ayşe Paşaoğlu,Merhume Fadime Şentürk Ve Merhum İsmail Hakkı Şentürk’ün Kızkardeşleri; Rahime Keskin,Ayşe Aydın Ve  Halide,Ahmet,Hüseyin,Mehmet,Mustafa,Asuman, Zeynep Ve  Merhum Hasan Şentürk’ün Anneleri Remziye ŞENTÜRK Vefat Etmiştir.
Havagül KURU 14.09.2020
(Pazartesi)
Kepez Mahallesi Eşrafından Merhum Hacı Hüseyin Ve Nezaket Ulaş’ın Kızları; Yaşar  Kuru’nun Eşi; Reyhan,Beyhan Ve Baki Ulaş’ın Ablaları; Aysel,Alkan Ve Mehmet Kuru’nun  Anneleri; İsmail,Tuncay, Nuray Karaarslan’ın Teyzeleri; Semih, Hüseyin Ve Melike Ulaş’ın Halaları ; Erdi,Fahri  Ve Dilara Yalman’ın Anneanneleri; Melisa , Berranur Ve Mervenur Kuru’nun Babaanneleri ; Mehmet Yalman Ve Nuriye Kuru’nun Kayınvalideleri Havagül KURU Vefat Etmiştir.
Ahmet KONYALIGİL 13.09.2020
(Pazar)
Merhum Albay İzzet Konyalıgil Ve Merhume Nedime Konyalıgil’in Oğulları, Mehmet, Ayşe, Makbule’nin Ağabeyleri, Demokan Konyalıgil’in Babası, Meltem Konyalıgil’in Kayınpederi, Emir’in Dedesi, Semiha Kesim’in Damadı, Özden Ve Özcan’ın Eniştesi, Hatice Konyalıgil’in Eşi, Erdemirden Emekli Ahmet KONYALIGİL Vefat Etmiştir
Pakize Eminegül DENİZ 11.09.2020
(Cuma)
Korubaşı Mahallesi Abalı Sokak Mahmutoğulları Eşrafı Sakinlerinden; Merhum Hacı Halit Deniz Ve Merhume Hacı Hava Deniz’in Gelinleri; Kenan Deniz’in Eşi; Topçalı Mahallesi Eşrafından Merhum Hacı Mehmet Aslan Ve Merhume Hacı Emine Hava Aslan’ın Kızları; Nermin Deniz’in Annesi; Halil Deniz’in Kayınvalidesi; Merhume Ayşe Odabaş,Mustafa Aslan,Melek Aksoy Ve Hakibar Hasçelik’in Kardeşleri; Okan Deniz Ve Hatice Deniz Özdemir’in Anneanneleri; Deniz Özdemir,Derya Nur Özdemir,Cemre Naz Deniz Ve Görkem Buğra Deniz’in Büyükanneleri; Halit Deniz,Nuran Yılmaz,Nehriman Tammis Ve Ümran Gümüş’ün Yengeleri  Pakize Eminegül DENİZ Vefat Etmiştir
Ramazan ASLANBOĞA 10.09.2020
(Perşembe)
Çaylıoğlu Sütlüce Köyü Sakinlerinden; Remzi Aslanboğa’nın Kardeşi; Erol,Ayşe Ve Elif Aslanboğa İle Nazan Dağlıoğlu’nun Babaları; Hacer Aslanboğa’nın Eşi Ramazan ASLANBOĞA Vefat Etmiştir.
Zehra KARAARSLAN 10.09.2020
(Perşembe)
Gülüç Beldesi Atalay Sakinlerinden; Adem Karaarslan’ın Eşi; Ece Ve Kaan Karaarslan’ın Anneleri; Mustafa Ve Kübra Karaarslan’ın Kızları; Turgay Kararslan,Halime Demir,Havagül Kaptan,Zeynep Coşkun Ve Şenay Yavuz’un Kardeşleri Zehra KARAARSLAN Vefat Etmiştir.

Eylül 2020 Vefat Edenler

Ağustos 2020 Vefat Edenler