cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Halil POSBIYIK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

ADI TARİHİ KİMLİĞİ
Dudu ERİKÇİ 23/09/2021
(Perşembe)

Orhanlar Mahalllesi Tunalı Hilmi Caddesi Sakinlerinden Emel Yeşilusta Ve Erkan Erikçi’nin Anneleri, Ünal Yeşilusta’nın Kayınvalideleri, Ünal Erikçi’nin Eşi, Dudu ERİKÇİ Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Zeki KARAKUYU 23/09/2021
(Perşembe)

Gülüç Örencik  Mahalllesi Sakinlerinden Nefiye Karakuyu’nun Eşi, Ayşe Öcal, Nejla, Mustafa,Adem Ve Ali Karakuyu’nun Babaları, Zeki KARAKUYU Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Gülüç Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Belde Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Necati COŞKUN 22/09/2021
(Çarşamba)

Balı Mahalllesi Gökme Caddesi Sakinlerinden Gülten Coşkun’un Eşi, Nurten Atalay,Nevin Başarır,Necla Coşkun Ve Hasan Coşkun’un Babaları, Rıdvan Atalay Ve Halit Başarır’ın Kayınpederi, Armutçuk Hastanesinden Emekli Röntgenci Necati COŞKUN Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazından Sonra Gökme Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Vedat TOSYALI 21/09/2021
(Salı)

Kadıtarlası Sakinlerinden Aygun Ve Aykut Tosyalı’nın Babaları,Müeddet Tosyalı’nın Eşi, Erdemirden Emekli Vedat TOSYALI Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Çetin AKYÜZ 20/09/2021
(Pazartesi)

Bölücek Mahallesi Sakinlerinden Eski Şoförler Odası Başkan Vekili Merhum Mustafa Akyüz, İbrahim Akyüz, Recep Akyüz Ve Ayşe Akyüz’ün Kardeşleri, Halk Otobüsleri Eski Başkanı Murat Akyüz, Akyüz Oto Kurtarma Sahibi Adem Akyüz, Mert,Seçkin,Mustafa İle Fatih Akyüz’ün Amcaları, Serkan,Berkan Ve Belediyemiz Personellerinden Gürkan  Akyüz’ün Babaları, Kevser Akyüz’ün Eşi, Çetin AKYÜZ Vefat Etmiştir.

Merhun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Sonra Bölücek Mahallesesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Hatice DOĞAN 20/09/2021
(Pazartesi)

Elmatepe Mahallesi Doruk Sokak Sakinlerinden Merhum İrfan Doğan, Karadeniz Ereğli Belediyesi Personellerinden Aydın Doğan, Kadir Doğan, Şermin Ve Nermin Doğan’ın Anneleri, Berber Hacı Hacı Halil Özban’ın Kardeşi, Hatice DOĞAN Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Doruk Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Doruk Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Emine ACAR 19/09/2021
(Pazar)

Osmanlı Köyü Sakinlerinden Hüseyin Ayhan Acar, Hasan Acar, Ali Acar Ve İbrahim Acar’ın Anneleri, Raif Acar, Muharrem Keskin Ve Muhammet Yalçınkaya’nın Kayınvalideleri, Merhum İbrahim Acar’ın Eşi, Emine ACAR Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Osmanlar Köyü Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Cemal DURDUBAŞ 19/09/2021
(Pazar)

Kepez Mahallesi Sakinlerinden Satı Durdubaş’ın Eşi, Özge Nihal Durdubaş, Arzu Yağmur Durdubaş, Abdulkadir Durdubaş Ve Durukan Durdubaş’ın Babaları, Döndü Ve Merhum Selahattin Durdubaş’ın Oğulları, Kemal, Aysel, Kezban Durdubaş’ın Kardeşleri, Erdemirden Emekli Cemal DURDUBAŞ Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Safa Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Ayhan UZUNER 18/09/2021
(Cumartesi)

Korubaşı Mahallesi Hacıbekir Sokak Sakinlerinden Aylin, Leyla, Erol Ve Erhan Uzuner’in Babaları, İbrahim Ve Raif Şenyiğit’in Kayınpederleri, Erdemirden Emekli Merhume Şerife Uzuner’in Eşi, İsmail Ayhan UZUNER Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Şükrü KÖSE 18/09/2021
(Cumartesi)

Bağlık Mahallesi, Hacı Abdurrahmangül Sokak Sakinlerinden Merhum Mustafa Ve Merhume Şaziye Kaymaz’ın Damatları, Merhume Suna Sarcan, Alaattin Kaymaz, Paşa Kaymaz, Gülizar Koçdemir, Hasan Kaymaz Ve Hüseyin Kaymaz’ın Enişteleri, Gazi Koçdemir’in Eniştesi, Çengelköy Eşrafından Merhum Hüseyin Köse Ve Merhume Aslı Köse’nin Oğulları, Hasan, Rami, Fevzi, Sami, Selahattin, Hami, Ferhat, Sevim’in Kardeşleri, Melek Köse’nin Eşi, Serkan Köse Ve Şafak Köse’nin Babaları, Barış Ve Alisa’nın Dedeleri, Şükrü KÖSE Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Evinden Alınarak Şehir Mezarlığında Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Toprağa Verilecektir.

Ozan KUNDURACI 17/09/2021
(Cuma)

Karadeniz Ereğli Esnaflarından Ayakkabıcı Abdurrahman Ve Nurgün Kunduracı’nın Oğlu, Onur Kunduracı’nın Ağabeyi,Erdemirden Emekli Necmettin Ve Ayşe Karagöz’ün Damadı,Evkur Personeli Hatice Kunduracı’nın Eşi,Ozan KUNDURACI Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Eylül 2021 Vefat Edenler

Ağustos 2021 Vefat Edenler