İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Kamu Hizmet Standardı

10 dakika
2 Gelen  Evrak

1-)Tahsis Dilekçesi

2-)Resmi Kurumların tahsis talebi durumunda (Resmi Dilekçe )

10 dakika
3 Hasar  Yoktur Raporu Sbd düğün salonunda Düğün bitiminde tutulan hasar yoktur raporu, 15 dakika
4 Giden   Evrak Mali hizmetler Müdürlüğüne giden evrak - Tahsis sahibine verilen  evrak 10 dakika

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri : İşletme ve İştirakler Müdürlüğü İlk Müracaat Yeri : Başkan Yardımcılığı
İsim : Adil KORKMAZ İsim : Selma AÇIKGÖZ
Unvan  : İşletme ve İştirakler Müdürü Unvan  : Belediye Başkan Yardımcısı
Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39 Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39
Tel    : 0372 333 13 93 -94 Tel    : 0372 333 1 161
Faks : Faks :
e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

yanbilgi2