Kdz.Ereğli Spor Etkinlikleri Tanıtım Toplantısı

sporetkinlik5

BAŞKAN UYSAL: BÖLGE HALKIMIZ DAVETLİDİR

KDZ.EREĞLİ SPOR ETKİNLİKLERİ VE KONSER ŞÖLENİNE HAZIR..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 6-7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak Spor Organizasyonlarına ilişkin olarak düzenlediği basın toplantısında tüm bölge halkını etkinliklere davet etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Kdz.Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği - Yelken İhtisas Kulübü ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliği ile düzenleneceği ve yarın (06.07.2018 Cuma) başlayacak etkinliklere ilişkin olarak açıklama yapan Başkan Uysal, “Etkinliklerimiz Turizm çalışmalarımızın bir parçası. Amacımız İlçemizin tanıtımı. Gerek bisiklet turlarımız gerek yelken yarışlarımız gerekse Açık Su Yüzme Yarışı ile ilçemizin tanıtımını ve bugüne kadar sadece seyrettiğimiz, yaşayamadığımız denizimizi de Turizme kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Uysal, “Gerek 3 gün süreyle bir çok branşta düzenlenecek etkinlikler, gerekse 7 Temmuz Cumartesi saat 21.30’da Erdemir Ofis Yolu üzerinde ünlü sanatçı Simge’nin vereceği konsere tüm halkımız davetlidir ”şeklinde konuştu.

Basın toplantısında konuşan Kdz.Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği Başkan Yardımcısı Nevzat Akkoç, 42 ayrı ilden 250 bisikletçinin Göktepe Altı Plajı’nda (Eski Kantar) bölgesinde 6-7-8 Temmuz tarihlerinde kamp kuracağını ve 3 gün boyunca 3 farklı güzergah üzerinde bisiklet turları düzenleneceğini söyledi.

İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özer’de açıklamada Eski Bakanlarımızdan Esat Kıratlıoğlu, Kürşad Tüzmen gibi isimlerin de yer alacağı organizasyon kapsamında Amfi Tiyatro alanından başlayacak 1500 ve 3000 metre yüzme yarışlarına Ulusal ve Uluslar arası düzeyde 250 sporcunun katılımı ile Açık Su Yüzme Yarışının Ereğli’de gerçekleşeceğini söyledi.

Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıcısı Sezai Çimenoğlu da, geçtiğimiz aylarda yaşanan fırtınada hasar gören kulüplerinin yeniden faaliyete geçmesi konusundaki desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında ,Amatör Denizciler Derneği (DADD)   işbirliği ile 7-8 Temmuz tarihlerinde Polisevi Yelken İhtisas Kulübü’nde Yelken- Rüzgar Sörfü ve Yelkenli Yatların gösteri yapacağı etkinlikler düzenleneceğini belirti.

Basın toplantısında konuşan İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş’de etkinliklerin Ereğli’de yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kdz.Ereğli Belediyesi 6-7-8 Temmuz 2018

Spor Organizasyonları Programı: